Arhiva-Resurse

eMAG păstrează tradiția de a aduce o serie de oferte și în seara de revelion. A fost pus un cronometru pe site în care se observă trecerea timpului în zile, ore și minute până la trecerea în 2013.

Am remarcat zilele trecute că stocurile erau destul de restrânse, sunt curios ce oferte ne vor pregăti. Acum cred că ei nu se mai tem de căderea site-ului, vor intra multe persoane și în miez de noapte, dar în seara revelionului nu va fi avalanșa regăsită în dimineața de Black Friday / 23 noiembrie.

Ce ați dori să cumpărați dacă oferta ar fi bună?

Mi-aș dori un SSD, memorie RAM  pe 1333 MHz + licență de Windows 8. Toate pentru ASUS U36SG.  Ar mai fi pe listă și alte accesorii pe partea de fotografie: filtre, obiective, etc.

emag-revelion

Update: Am primit un mail de la eMAG în care se precizează că cronometrul de pe site a fost pus cu scopul de a arăta timpul rămas din 2012 spre a beneficia de oferta din luna decembrie. Nu avem de-a face cu o promoție la trecerea în 2013, cum am crezut inițial. 

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.