Arhiva-Resurse

eMag

Radu Apostolescu afirma aseară că în niciun caz nu va cădea și eMAG.ro, după ce PcGarage intrase în offline. Uite că și pisica lor a intrat în comă. Vă dați seama că apetitul românilor pentru reduceri este senzațional. Cursa a început pe eMAG.ro de la ora 5.00. Erau ceva oferte la notebokuri.

eMAG.ro oferă 10% reducere la orice produs din gamă

Am găsit Samsung Galaxy S II coborât de la 1.999 lei la 1.599 lei. Presupun că-și vor reveni, dar pentru serverele lor a și început vinerea neagră.

Un refresh pe www.emag.ro. :) Poate vor mai adăuga oferte. S-au lăudat cu stoc de peste 30.000 de produse.

La ora 12 „pisicuta eMag.ro” era destul de…nelinistita.

Vine și o explicație pe twitter.

Am reușit să obțin un screenshot cu datele oferite de eMAG.ro pe blog. Vo reveni cu detalii la ora 12.00. Apropo, am scris că am reușit pentru că și blogul era offline și afișează un mesaj cu eroare pe lângă pisica crizată devenită laitmotiv.

UPDATE 10.40 – Și un video de dimineață de la eMAG Crângași. Nebunie :)

Koyos

Nici Koyos.ro nu stă mai bine pe partea de hosting, dar animația oferită de eMAG.ro este mai hazlie și pare pregătită dinainte.

evoMag

Nici evoMAG.ro nu stă mai bine și la ora 10.34 afișează mesajul de mai jos. Este o vinere neagră de tristă amintire pentru consumator. Pur și simplu nu ai cum să te informezi.

Flanco

Flanco.ro nu o duce mai bine, dar măcar la ei te poți duce direct în magazin ca să te informezi. Sunt trei zile de reduceri. Cred că eMAG va acapara întreg stocul. Știți că Flanco și eMAG sunt în aceeași rețea.

Domo

Nici Domo.ro nu o duce mai bine și aveți mai jos un screenshot sugestiv.

Elefant

Elefant.ro s-a înscris în Black Friday și afișează un mesaj foarte scurt – Revenim imediat!

Normal că și ei sunt down.

Emag.ro şi-a terminat stocul şi asta deja anunţau la ora 13.00. Puteţi plasa orice comandă cu 10% reducere pe parcursul acestei zile. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.