Diverse

eMAG.ro a anunţat de peste o lună că anul acesta vor organiza Black Friday cu o săptămână mai devreme decât la nivel international, pe 21 noiembrie. De altfel şi anul trecut au organizat Black Friday cu o săptămână mai devreme şi decizia nu a fost deloc rea. Au avut vânzări de peste 70 milioane de euro într-o singură zi.

Iulian Stanciu, CEO eMAG.ro a anunţat astăzi că anul acesta “Va fi cel mai mare Black Friday de până acum”. Aceştia au investit 5 milioane de lei în servere şi 2 milioane de lei în platforma online. Discuţiile cu furnizorii au început încă din primăvară şi se pare că anul acesta vor participa peste 200 de furnizori. Iulian Stanciu estimează vânzări de peste 150 milioane de lei şi aproximativ 450.000 de produse vândute, ce vor fi livrate în mai puţin de 6 zile cu peste 150 de camioane.

În acest moment, depozitele eMAG.ro sunt pline până la refuz, 10.000 metrii pătraţi fiind ocupaţi doar de produsele destinate Black Friday. Reducerile totale estimate de eMAG.ro se rotesc în jurul sumei de 75 milioane lei faţă de preţul standard al produselor.

Black Friday 2014 se anunţă unul mult mai serios. Sper să vedem reduceri adevărate şi oferte de nerefuzat.

emag

Sursa: ZF.ro

Categorii: diverseretail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.