Arhiva

Miercuri seară într-o companie selectă formată dintre cei mai buni bloggeri pe partea de tehnologie am asistat la prezentarea făcută de eMAG în Hard Rock Cafe la gama completă de tablete cu care atacă prima parte a anului 2011. Vorbim de una dintre cele mai dinamice nişe ce a ajuns a rivaliza cu netbookurile şi chiar cu notebookurile.

Esenţial este că ne-au lăsat să le vedem la lucru şi la sfârşit s-a făcut o tragere la sorţi astfel încât fiecare să testeze unul dintre modelele în cauză. Vorbim de tablete precum: iPad, iPad 2, Motorola Xoom, Asus Eee Pad Transformer, Acer A500, Acer W500, BlackBerry PlayBook, Samsung Galaxy Tab atât în varianta 3G cât şi doar cu Wi-Fi (era super să avem spre test şi Galaxy Tab 10.1 cu Android 3.0 HoneyComb), Prestigio Multitab, Archos 101 şi 70 IT, Dell Streak. Eu am avut norocul de a trage Motorola Xoom şi în cursul zilei de astăzi revin cu o prezentare rapidă.

Evenimentul a fost unul dintre cele mai reuşite dintre cele la care am participat până acum. A fost multă voie bună. Costin (refresh.ro) a câştigat o tabletă iPad 2 dovedind că este cel mai rapid dintre cei prezenţi la fast trapper – în 20 de secunde a atins ecranul unui iPad de peste 220 de ori).

O galerie foto găsiţi pe pagina noastră de facebook.

Mai puteţi citi şi vizualiza imagini şi pe: blogul eMAG, îmidoresc.ro, dandragomir.biz, refresh.ro, nwradu.ro.

Tag-uri: eMagtablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.