Diverse

eMAG a pregătit o supriză de Black Friday 2014 și comercializează carburanți în mediul online. Sunt 5000 de tichete (benzină, motorină, GPL), discount-ul este de 10% față de prețul la pompă.

Tichetele se livrează la domiciliu. Fiecare tichet are o valoare de 200 lei.

Dacă anul trecut am spart gheața în comerțul online românesc și am lansat în premieră la vânzare autoturisme, în acest an vom demonstra, prin parteneriatul cu Rompetrol, că inclusiv carburanții au potențial să devină una dintre categoriile vedetă în comerțul online și să se regăsească  printre produsele pe care clienții le pot pune în coș, alături de electronice, produse de îngrijire personală, articole sportive sau cărți și jucării”, declară Iulian Stanciu, Director General eMAG.

eMAG a pregătit și 73 de mașini (BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Jeep, Land Rover, Mercedes Benz, Opel, Suzuki). Reducerile ajung până la 30% din prețul de listă. Exemplu:

Ford Focus Trend 1.0 EcoBoost 125 cai putere  –  13.999 euro, preț mai mic cu 5300 euro.

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.