Software

Programul beta pentru EMUI 9.1 a fost deschis pentru alte 8 smartphone-uri din portofoliul Huawei. Lista este formată acum din 27 de terminale, compania chineză a promis că până la 49 de terminale vor face pasul spre acest software.

Cele 8 telefoane mobile cu disponibilitatea spre a rula EMUI 9.1 beta dezvoltat pe Android 9 Pie:

 1. Huawei P10;
 2. Huawei P10 Plus;
 3. Huawei Mate 9;
 4. Huawei Mate 9 Pro;
 5. Huawei Mate 9 Porsche Design;
 6. Huawei Nova 2s;
 7. Honor 9;
 8. Honor V9.

Care sunt noutățile aduse de EMUI 9.1 beta?

 • un nou tip de fișiere de sistem – EROFS;
 • GPU Turbo 3.0 (jocuri noi suportate pe lângă cele 60 disponibile pe versiunea anterioară a software-ului ce promite experiență de gaming fără compromis și consum redus de energie);
 • dual 4G SIM cu opțiunea de trecere în mod automat către rețeaua cu cea mai bună conexiune de date;
 • îmbunătățiri la nivel de fonturi, teme, icoane ale aplicațiilor, AI, asistent vocal etc.

Programul beta este conceput în special pentru piața chineză, dar pe aici aflați mai multe detalii legate de modul în care puteți încerca să rulați cel mai nou software de la Huawei. Cert este că la câteva luni distanță sosește și software-ul în varianta stabilă. Așa că EMUI 9.1 pe smartphone-urile din lista de mai sus în versiunea finală ar trebui să vină OTA prin toamnă.

Sursa: Gizchina.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.