Hardware

CeBIT este cel mai mare târg internaţional de IT şi tehnologia calculatoarelor din lume, iar anul acesta a fost organizat în perioada 20 – 24 martie la Hanovra, Germania. În cadrul acestui eveniment de mare amploare, Epson a lansat comercial în Europa primul sistem complet de fabricare a hârtiei la birou denumit Epson PaperLab.

Epson PaperLab poate produce mii de coli de hârtie zilnic prin reciclarea deşeurilor de hârtie mărunţită. Procesul este unul uscat, sigur, liniştit şi este dedicat organizaţiilor care vor să economisească bani în timp ce reciclează hârtie într-o manieră ecologică (multinaţionalele). Epson PaperLab ştie să producă coli de hârtie de dimensiuni, grosimi şi texturi diferite, de la o simplă hârtie A4, până la cărţi de vizită sau post-it-uri colorate.

Tot în cadrul CeBIT 2017 Epson a lansat şi ultima generaţie de imprimante business cu tehnologie bazată pe cerneală ecologică: WorkForce Enterprise. Imprimantele au o viteză de imprimare cuprinsă între 75 şi 100 pagini pe minut, economisesc până la 95% din energia consumată pentru tipărire şi produc cu până la 99% mai puţine deşeuri. Consumabilele sunt suficiente pentru a imprima până la 84.000 de pagini până la înlocuirea lor.

Sursa: epson.co.uk