Diverse

Epson lansează o nouă gamă de imprimante mobile pentru tipărirea de chitanțe – TM-P20. Noile modele sunt ușoare și compacte, fiind recomandate pentru personalul din retail, angajaţii HoReCa şi pentru toţi cei care au nevoie de imprimarea rapidă de bonuri sau chitanţe.

Noile imprimante din gama TM-P20 (TM-P20 BT şi TM-P20 Wi-Fi) tipăresc la viteze mari, iar autonomia acumulatorului este de până la şase ore la modelele cu Bluetooth şi de până la opt ore la cele Wi-Fi. În plus, ele sunt  certificate IP-54 pentru rezistenţă la şocuri şi apă. De asemenea, imprimantele promit să reziste la căderi de la înălțimea de 150 cm.

Ambele dispozitive sunt furnizate cu tehnologie inteligentă Epson ePOS încorporată. Acest lucru permite imprimantelor să comunice cu browserele de internet pentru imprimare directă de pe orice dispozitiv mobil fără a fi nevoie de instalarea sau de actualizarea driverelor.

Specificații detaliate pentru imprimantele din seria TM-P20:

Epson TM-P20 specs

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.