Tablete

Victor a avut o întrebare bună pentru Aurel Nețin, director general al Lenovo România. Întrebarea era: În ce condiții sunt atinse cele 18 ore de autonomie pentru tableta Lenovo Yoga?

Răspunsul a fost ambiguu și a trebuit să intervină un membru din echipa de PR care a puncat că toate detaliile sunt în comunicatul de presă. Pe site-ul Lenovo sunt specificate condițiile în care se ating cele 18h. La evenimentul Lenovo erau două unități de Yoga 8, iar Yoga 10 este tableta care ajunge la 18h de autonomie. Modelul de 8 inch se oprește la 20 h.

Și acum să revin la întrebarea din titlu. Răspunsul detaliat l-am găsit aici.

Lenovo Yoga Tablet 10 = baterie de 9000 mAh = 18 ore de autonomie în următoarele condiții: 2 ore de browsing Wi-Fi cu luminozitatea setată la 50%, 2 ore pentru redare video cu luminozitate tot la 50%, 2 ore de ascultat muzică în format mp3 cu display-ul oprit, 12 ore de citit cărți cu luminozitatea display-ului pe 20%.

Mai sunt și alte situații:

Citit de cărți în format eBook – 19 h cu luminozitatea setată pe 20%;

Redat filme în format HD – 12.2 h cu luminozitatea la 50%;

Browsing prin intermediul Wi-Fi – 11.2 h cu luminozitate de 50%;

Timp de încărcare pentru bateria de 9000 mAh – aprox. 6.5 h.

Lenovo Yoga Tablet 8 = baterie de 6000 mAh = 20 ore de autonomie repartizate după cum urmează: 2h de browsing Wi-Fi cu luminozitate la 50%, 2 ore de redare clip video cu aceeași luminozitate setată, 2 ore de redat muzică în format mp3 cu ecranul oprit, 14 ore de citit cărți în format eBook cu 20% luminozitate.

14.5 h pentru clipuri video în format HD;

21 h pentru citit cărți de tip eBook;

13 h pentru browsing Wi-Fi.

Bateria de 6000 mAh se încarcă în aproximativ 5.5 h.

Dacă te pregătești de lansarea unei tablete care are ca punct central și autonomia. Nu ar strica un plus de documentare înainte de a urca pe scenă. Nu?

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.