Sunt un incepator in ale blogului si in tot ceea ce priveste netul dar ramai uimit cand vezi ce dispute aprige apar pe blogurile astea. Sunt analizate cuvant cu cuvant din punct de vedere semantic, sunt adevarate gasti de cartier ce se ataca reciproc, invidie cat cuprinde. Se uita un lucru foarte important ca pana la urma accesam netul pentru relaxare – cel putin multi dintre noi si mai ales un blog.

             Disputele din emisiunile de pe tv au un corespondent si in asa-numita blogosfera. Ca sa studiati fenomenul accesati unele bloguri faimoase. Ca sa cunoasteti pe baieti cu cele mai in voga bloguri va adaug un clip cu faimosul zoso.

zoso si piticu la money channel
Vezi mai multe video din Blog »

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.