Diverse

După cum probabil ştiţi în acest moment se află în desfăşurare Campionatul European de Fotbal 2020 (Euro 2020), iar pentru prima oară în istorie România participă la nivel de organizare. Pe Arena Naţională din Bucureşti au avut loc trei partide oficiale din grupa C, iar pe 28 iunie se va desfăşura şi un meci din optimile de finală (tragerea este 1F – 3A/B/C, momentan nu ştim cine va ajunge în ţara noastră).

La meciurile din grupe au avut voie pe stadion 13.000 de suporteri, adică 25% din capacitatea arenei, iar la meciul din optimi vor putea intra aproximativ 26.000 de suporteri, adică va fi ocupat 50% din stadion. Diferenţa de la 25% la 50% va fi acoperită doar cu persoane vaccinate (aceasta a fost o condiţie a Consiliului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru aprobarea evenimentului).

Se pare că în această categorie mai sunt multe bilete disponibile pe site-ul oficial UEFA. Preţurile pornesc de la 20 euro şi ajung la 125 euro.

Ce trebuie să faceţi pentru a cumpăra bilete ?

Radu Dumitru şi-a achiziţionat mai multe bilete şi a prezentat pe blogul său, nwradu.ro, întreg procesul.

Trebuie să vă faceti cont pe site, iar ulterior să solicitaţi acces pe platformă. După ce primiţi acest acces vi se afişează lista cu meciurile din optimi, însă nu şi cel de pe Arena Naţională.

Pentru a-l adăuga scrieţi în zona Access Code parola “vaccinated”.

De aici procesul e simplu. Vă alegeţi zona şi până la 4 bilete.

După ce vă achiziţionaţi biletele (plata se face doar cu cardul), va fi necesar să completaţi datele celor până la 3 persoane care vă vor însoţi (atenţie, cel care are cont pe platformă va utiliza obligatoriu unul dintre bilete).

Pentru a face dovada că v-aţi vaccinat, în zilele de duminică şi luni (27-28 iunie) va trebui să vă prezentaţi la unul dintre centrele medicale agreate pentru a confirma vaccinarea şi a vă înmâna o brăţară de acces. Cu această brăţară şi biletul veţi intra pe stadion la meci.

Succes !