Ne asteapta vremuri grele – in special pe cei imprumutati la banca. Eu platesc lunar 240 de euro – 1000 lei vechi sau 10 milioane, pentru apartamentul achizitionat in 2007 si ma gandesc la cat se va stabiliza cotatia asta, acum . Sincer, cred ca in scurt timp va ajunge la 5 lei si nu se va opri aici. O sa vedeti atunci cate firme si cate persoane o sa  dea faliment sau o sa ramana fara locuinta. 2009 fii mai bun!!!!!!!!!!!!!
              Deja cred ca foarte multe persoane fizice sau juridice nu vor mai putea plati ratele de leasing sau creditele. Aproape ca imi pare rau ca am cumparata apartamentul dar alta solutie nu ar fi existat- la vremea aceia euro era 3,2 lei si plateam la banca 188 de euro. Acum platesc cu aproximativ 40 % mai mult si salariul meu abia acopera creditul. Noroc cu sotia mea – socotelile sunt destul de simple pe plan financiar – un salariu la banca si altul cheltuieli si ce mai ramane.

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.