Tablete

Evolio a lansat astăzi prima campanie de reciclare a tabletelor vechi prin sistemul Buy Back realizată de o companie românească. Programul se adresează doar tabletelor Evolio.

Practic, trebuie să aduci vechea tabletă Evolio şi în locul acesteia vei primi un discount la achiziţionarea uneia noi. Dacă doreşti să cumperi o nouă tabletă de aceleaşi dimensiuni cu cea veche, vei primi un discount de 20% din preţul celei noi, iar dacă doreşti să achiziţionezi o tabletă mai mare ca dimensiuni, vei primi discount doar 10% din preţul celei noi.

Programul se aplică tuturor tabletelor Evolio care sunt încă funcţionale şi nu există posibilitatea cumulării mai multor reduceri. În plus, produsele cumpărate prin programul Buy Back nu beneficiază de celelalte promoţii sau oferte în curs.

buyback-evolio

Sursa: Evolio.ro

Categorii: tablete

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.