Tablete

Presupun că vă aduceți aminte de Evolio Neura și discuțiile interminabile pe twitter sau facebook. Temele de dezbatere apăreau datorită comunicatului de presă ce era extrem de apreciativ aducând denumirea de iPad killer pentru tableta sub brand românesc. Acum recidivează și lansează Evotab 2. Nu este o tabletă dual-core și mâine are loc conferința de presă, voi reveni cu imagini și detalii legate de tabletă. Până la detaliile oficiale complete am citit că ar avea:

– procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare, microSD de până la 32 GB;

– Android 2.3 Gingerbread;

– Wi-Fi, miniUSB, usb 2.0;

– baterie de 4.500 mAh, 360 gr și 11 mm grosime.

Pare a fi o evoluție a primei tablete Evolio Evotab și nu ar avea legătură cu o posibilă continuare a Evolio Neura. Cel mai mic preț pentru Evolio Neura este de 1.249 lei cu conectivitate Wi-Fi și fără 3G.

Via: dandragomir.biz

 

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.