Tablete

Am făcut recenzia lui Evolio Evotab 2 și au sosit multe întrebări. La unele dintre ele am răspuns printr-un video. Rulează fișiere în format mkv. Am găsit online un desen animat și observați că-l duce fără probleme. Și un trailer la 1080p merge a fi redat, dar trebuie să ținem cont că tableta de 7 inch are o rezoluție nativă a display-ului de doar 480×800 pixeli. La sfârșit am intrat pe vplay.ro și a încărcat fără probleme un episod din noua serie a Spartacus. 

Tableta poate fi achiziționată pentru 599 lei de la eMAG.ro. Am dat de ea și la Metro unde era comercializată la 529 lei.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.