Tablete

Evolio a anunțat tableta Evotab 3 care va aduce și un preț de achiziție redus – 100 de euro. Ei doresc să poziționeze acest device ca o tabletă cu un raport cât mai bun între calitate și preț de achiziție.

Haideți să parcurgem detaliile hardware și ce primești pentru 449 lei:

– display de 7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor Boxchip single core la 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și Mali 400 pe post de GPU;

– Android 4.0 Ice Cream Sandwich;

– Wi-Fi b/g/n, miniUSB, microSD slot de până la 32 GB, modem extern pentru 3G;

– cameră foto frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 3000 mAh, 310 gr., 9.5 mm grosime.

În pachet mai regăsiți și suport auto, stander de birou, încărcător auto, încărcător priză, cablu USB. Dispune de garanție de 5 ani de zile, mai puțin acumulatorul care este garantat 12 luni.

În esență este tableta Evolio Evotab Fun, dar cu mai puțină memorie RAM, 512 MB față de 1 GB și cu 4 GB spațiu de stocare față de 8 GB. Prețul coboară serios până la 449 lei. Nu am testat această configurație, dar sunt sigur că oferă multe pentru suma la care se comercializează.

Evolio a făcut și un pronostic: 10.000 de Evotab 3 în ultimele trei luni de zile, până la final de an. Auspiciile sunt pozitive.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.