Tablete

Am avut ocazia să fac un hands-on pentru Evolio Evotab 3G și v-am prezentat specificațiile sale în premieră. Este o tabletă cu display de 7 inch și tehnologie IPS, rezoluție 1024×600 pixeli, procesor Mediatek dual-core la 1 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, Android Jelly Bean, 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, 2 Megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli, baterie de 3000 mAh.

Putem concluziona că este o tabletă de tip all-in-one cu conectivitate 3G și Wi-Fi, nu face niciun compromis din acest punct de vedere. Nu i-aș reproșa decât bateria de 3000 mAh care-i limitează autonomia. Veți avea și un review al produsului. Am evitat să postez recenzia pe baza unui sample și aștept pachetul de retail pentru a vă oferi toate detaliile.

Preț pentru Evolio Evotab 3G – 699 lei. Livrările se fac din 18 / 19 septembrie. 

Declarație oficială:

Noua tableta marca Evolio este cea mai bine dotata tableta de 7” disponibila in Romania, avand integrate absolut toate functiile posibile. Astfel, Evotab 3G este in acelasi timp Tableta, GPS, Telefon mobil, eReader si Radio FM. Iar toate acestea vin la un pret de raft de sub 700 de lei. De astazi tot romanul poate avea tableta cu de toate!” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.