Tablete

Tableta Evolio a apărut sub formă de leak pe un site de tehnologie din România. Ieri au fost făcute publice și informațiile oficiale legate de o nouă tabletă a companiei Evolio. Vedeți mai jos care-i hardware-ul încorporat. Ei au declarat în comunicatul de presă că tableta Evotab 2 este cea mai vândută din România. Nu s-a oferit și o cifră a vânzărilor. Evotab 2 este printre cele mai ieftine device-uri de gen.

Se pare că există piață pentru tabletele Android ieftine. Altfel nu-mi explic de ce permanent este prezentat câte o tabletă nouă, Allview în fiecare săptămână și Evolio aș zice că semestrial.

Tabletă
Date tehnice
Evolio Evotab Fun
Ecran 7 inch capacitiv cu rezoluție 480×800 pixeli
Procesor Single core Boxchip A10 1GHz
Memorie 1 GB DDR3 memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB
GPU Mali-400
Sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Conectivitate Wi-Fi b/g/n, HDMI, 3G via un stick-dongle, miniUSB, jack de 3.5 mm, GPS
Cameră foto și video cameră frontală de 1.3 Megapixeli
Baterie 3.000 mAh și autonomie promisă de 7 ore / puțin probabil a se întâmpla așa în realitate
Greutate 300 gr.
Grosime 9.5 mm

Dupa tableta Evotab2, cea mai bine vanduta tableta Android din Romania, lansam acum conceptul de tableta Travel & Fun.  Fie ca vrei sa gasesti o anumita adresa sau un Punct de Interes, fie ca vrei sa te bucuri de ultimele MP3-uri sau filme descarcate pe tableta, beneficiind de sunet de inalta calitate trasnsmis pe un sistem audio FM, sau vrei sa accesezi Internetul, pentru toate acestea Evotab Fun iti sta la dispozitie. O tableta multimedia pentru acasa si calatorii.”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Nu s-a spus nimic de preț ci doar de disponibilitatea din a doua parte a lunii iulie 2012.

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.