Tablete

A fost anunțată sub formă de teaser în urmă cu ceva timp. Tabletele de buget cu Android au început să aibă specificații cu adevărat interesante / destul de bune și de aici o experiență la cote înalte. Evotab HD va fi un viitor hit de vânzări.

Declarație oficială:

În România utilizatorii preferă din ce în ce mai mult tabletele Android care au ajuns, în trimestrul I – 2013, la o cotă de piaţă de peste 80%. În cadrul tabletelor Android modelele de 7″ se bucură de cea mai mare popularitate cu o cotă de piaţă de peste 50%. Cu tableta Evotab HD venim în întâmpinarea pieţei româneşti cu un model care redefineşte experienţa Android, oferind în acelaşi timp performanţă şi portabilitate, fiind cea mai uşoară şi subţire tabletă românească de 7“, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Specificații tehnice complete pentru Evolio Evotab HD:

display de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli;

procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.1 Jelly Bean;

– 3G prin modem extern, Wi-Fi, microUSB, miniHDMI, jack de 3.5 mm;

– cameră de 2 Megapixeli și frontală de 0.3 Megapixeli.

– baterie de 3600 mAh, 9.3 mm grosime, 330 gr.

 Preț – 479 lei.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.