Tablete

Evolio a lansat o nouă tabletă destinată celor care-și doresc o tabletă cu navigație preinstalată: Evolio Go Fun. Acest device dispune de un display de 7 inci, GPS cu soft de navigaţie, conectivitate 3G şi design compact. 

Un alt avantaj al acestui terminal este reprezentat de carcasa anti-amprente şi anti-alunecare ce promite un grip bun. Aș zice că este o tabletă destinată taximetriștilor sau celor pasionaţi de călătorii cu maşina.

Evolio Go Fun  2

Specificaţii complete pentru Evolio Go Fun:

– display de 7 inci cu rezoluţie de 1024 x 600 pixeli;

– procesor quad-core Broadcomm BCM23550 tactat la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM şi 8 GB memorie internă (oferă suport pentru card microSD de până la 32 GB);

– cameră foto de 2 megapixeli şi cameră frontală de 0.3 megapixeli;

– 3G, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS, GLONASS;

– baterie de 2800 mAh, grosime de 9.5 mm şi o greutate de 268 grame;

– Android 4.4 KitKat;

– SAR – 1,634 W/kg.

Evolio Go Fun

Evolio Go Fun poate fi comandată la un preţ de 449 lei în magazinele Evolio sau ale partenerilor. Suplimentar la achiziţia acestei tablete veţi primi gratuit un kit auto dedicat (încărcător şi suport de parbriz).

Tableta Evolio GO Fun este special gândită pentru persoanele mereu în mișcare, active, care își doresc un gadget de încredere, pe care se pot baza când au nevoie de informații legate de un traseu rutier fără costuri de date mobile sau roaming, precum și o conectivitate completă. Suntem cunvinși că aceștia vor aprecia atât avantajele competitive cum sunt harta lumii și kit-ul auto, cât si designul atrăgător,” a declarat Ștefan Rădoi, director vânzări Evolio.