Evolio Hi-speed 5.0 Hardware

Evolio anunță astăzi disponibilitatea unui nou dispozitiv menit să ne ajute la drum – GPS-ul Hi-speed 5.0. Acesta vine cu posibilitatea de actualizare a hărților pe viață, în mod gratuit, fără alt cost suplimentar pentru clienți.

Evolio Hi-speed 5.0 include harta completă a Europei, iar actualizarea acesteia se poate face accesând portalul www.evolio.ro/upgrade-gpsFrecvența de actualizare a hărților va fi trimestrială.

GPS-ul Hi-Speed 5.0 afișează informațiile pe un ecran de 5 inci, folosește un procesor MSTAR la 800 Mhz, iar memoria internă este de 4 GB. Poziționarea globală se bazează pe un receptor satelit de precizie, cu 32 de canale.

Sistemul de navigație Evolio Hi-speed 5.0 este disponibil pe evolioshop.com, în magazinele Evolio din București, Cluj și Timișoara, precum și la marii retaleri de specialitate.

Prețul recomandat pentru Evolio Hi-speed 5.0 este de 329 de lei.

Update: Dacă sunteți interesați de un astfel de sistem de navigație de la Evolio, trimiteți o solicitare prin e-mail la adresa contact@gadget.ro și veți primi un voucher de 50 de lei pe care îl veți putea utiliza la cumpărarea unui Hi-speed 5.0.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.