Arhiva-Telecomunicatii

Evolio este un companie româească cunoscută mai ales pentru tabletele lansate în ultimele luni: Evotab Fun, Evolio Aria, Evotab 3. Uite că acum au ales să abordeze o nișă nouă, serviciile de videoconferință și adaugă un element inovator – servicii cloud accesibile prin aceeași platformă.

Sunt două pachete:

a. Cloud-Zoom – comunicații video;

b. Cloud-MultiCom – sistem de comunicații unificate: video, voce, mesaj instant, sharing de conținut.

Prețurile pornesc de la 15 euro pentru tablete și telefoane inteligente și 45 euro pentru terminale de videoconferință HD. Investiția făcută de Evolio se ridică la 500.000 de euro. Au colaborat cu un partener internațional – Polycom INC.

Marcăm astăzi o premieră absolută nu numai în România ci şi în Europa de Est. Suntem în plină tranziţie a erei Post PC: de la Servere de companie la Stocare în Cloud, de la zeci de Softuri şi licenţe aferente unei statii de lucru, la Aplicaţii ca Serviciu. A sosit momentul să spunem la revedere centralelor telefonice şi sistemelor scumpe de Videoconferinţă. Astăzi, Evolio pune un steag pe terenul tehnologiei de vârf: Sistemul de Comunicaţii Cloud, un sistem de comunicaţii unificate, accesibil, simplu de utilizat şi compatibil cu cele mai variate tipuri de dispozitive” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.