Accesorii inteligente

Evolio doreşte să îşi diversifice portofoliul de produse, iar pe lângă smartphone-uri, tablete, camere video de acţiune sau smartwatch-uri, mai nou vor oferi românilor şi un hoverboard: Evolio X-BOARD.

Evolio X-BOARD este echipat cu LED-uri şi roţi de ultimă generaţie, baterie Samsung de 4.4 Ah ce oferă o autonomie de 15 km la o viteză constantă de 12 km / oră (acumulatorul se încarcă complet în 2 ore), are o greutate de 13 kg şi va fi disponibil în 3 combinaţii de culori: negru cu albastru, galben cu mov şi galben cu albastru.

Hoverboard-ul este dotat cu giroscop şi pedale sensibile la presiune ce calculează direcţia de deplasare, cât şi viteza în funcţie de mişcarea celui care se află pe “placă”.

Evolio X-BOARD 2

“Tot mai mulți oameni sunt interesați de vehicule electrice, care beneficiază de multe avantaje, pe lângă faptul că sunt foarte cool. Pentru siguranța clienților noștri am luat măsuri stricte de control al calității și am utilizat baterii de cea mai buna calitate produse de Samsung. Am convingerea că piața dispozitivelor electrice are un potențial de creștere uriaș și vom continua să investim în acest segment de business până la finalul acestui an” a declarat Liviu Nistoran, CEO Televoice Grup.

Evolio X-BOARD va fi disponibil la comandă din 11 aprilie la un preţ recomandat de 1999 lei, însă cei doritori îl pot precomanda pe 16 martie la 1499 lei în limita a 100 de bucăţi.