Accesorii inteligente

Evolio anunţa acum aproximativ 1 an primul său smartwatch denumit Evolio X-Watch. Timpul a trecut şi nu s-a mai auzit nimic despre acest device până astăzi, când acesta a fost anunţat oficial. Surpriza pentru mine a fost când am văzut un smartwatch complet diferit de cel prezentat anul trecut.

Noul Evolio X-Watch pare a fi din imaginile de presă un terminal mult mai elegant, cu finisaje premium şi design schimbat. Acest smartwatch aduce un display de 1.22 inci cu rezoluţie de 240 x 240 pixeli, sistem de operare propriu compatibil cu iOS şi Android, 11.5 mm grosime, 46 g. greutate şi promite o autonomie de cel puţin 2 zile.

xwatch-argintiu_poza arhiva 3

Evolio X-Watch poate fi utilizat în convorbiri telefonice, în transmiterea de mesaje predefinite, dispune de diverse funcţii pentru fitness (măsurarea pulsului, a paşilor, a caloriilor arse, monitor pentru calitatea somnului etc.) şi funcţie antifurt. Mai trebuie adăugat că se poate conecta la smartphone prin intermediul tehnologiei bluetooth.

Primul smartwatch Evolio are un pret recomandat de vânzare de 399 lei, însă în perioada de precomandă care va începe pe 1 octombrie va putea fi achiziţionat la 249 lei.

xwatch-poza arhiva negru-2