Accesorii inteligente

Evolio s-a grăbit să anunțe primul smartwatch sub brand românesc. Se numește Evolio X-watch și abia din prima parte a lui 2015 intră pe rafturile magazinelor autohtone.

În comunicatul de presă au fost punctate și câteva din specificațiile și funcțiile smartwatch-ului: display TFT de 1.54 inch cu rezoluție 240×240 pixeli, bluetoth 4.0, baterie de 230 mAh, 9.9 mm grosime.

Câteva din funcțiile îndeplinite de Evolio X-watch: monitorizarea efortului fizic, aplicații de fitness, control al smartphone-ului sau tabletei, localizare a device-ului cu care este conectat. Este compatibil cu orice device ce rulează de la Android 4.3 Jelly Bean în sus.

Câteva imagini cu Evolio X-watch:

Prețul de 199 lei nu prea lasă loc de comentarii. Aștept mai multe detalii pe partea hardware și un eventual review prin 2015 urmează să spună dacă merită sau nu a fi achiziționat.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.