Accesorii inteligente

Evolio a lansat astăzi al doilea smartwatch din portofoliu, Evolio X-Watch Pro. Acesta este tot un device entry-level precum prima generaţie şi dispune de câteva facilităţi destul de utile pentru un om obişnuit.

Evolio X-Watch Pro utilizează un display IPS de 1.54 inci cu rezoluţie de 240 x 240 pixeli, procesor MediaTek MTK2502C tactat la 260 MHz, cameră foto de 0.3 megapixeli, baterie de 300 mAh şi rulează un sistem propriu de operare ce este compatibil cu terminale iOS şi Android. Ceasul se poate conecta la un smartphone prin intermediul bluetooth 4.0 şi poate primi diverse notificări, se pot efectua / primi apeluri, se pot citi / trimite SMS-uri, iar prin intermediul unui card microSD de până la 32 GB se pot reda fişiere audio sau video direct pe smartwatch.

Evolio X-Watch Pro

Device-ul oferă şi facilităţile clasice pe ceasurile inteligente de buget: măsurarea pulsului, a activităţii fizice (calorii, număr de paşi, sedentarism etc.) sau monitorizarea calităţii somnului. Prin prezenţa slotului pentru SIM, Evolio X-Watch Pro permite efectuarea de apeluri fără o conexiune directă la smartphone.

Evolio X-Watch Pro cântăreşte 60 de grame, are o grosime de 12 mm şi poate fi achiziţionat la preţul de 299 lei.