Tablete

Evolio X10 Fusion continuă ideea de la Evolio X8 Fusion. Diagonala crește la 10.1 inch și păstrează ideea de tastatură fizică atașabilă pentru un plus la capitolul operabilitate.

Specificații detaliate pentru Evolio X10 Fusion:

– display Super IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor Rockchip quad-core la 1.4 GHz pe ARM Cortex-A9, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, miniHDMI, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 6800 mAh, nu am găsit detalii legate de greutate, 8.7 mm grosime.

Declarație oficială:

Noua tabletă X10 Fusion, nava amiral Evolio, a fost concepută pentru a răspunde celor mai exigente nevoi. Am avut în vedere oamenii de afaceri, care au nevoie de un device puternic din punct de vedere tehnic, însă cu un grad de mobilitate și de autonomie foarte ridicat, dar și pe cei care își doresc o tabletă pentru distracție, cu diagonală mare, care poate rula orice imagini HD sau grafica jocurilor de acțiune și sunet la cea mai înaltă calitate. Toate acestea vin într-un design elegant, la un raport calitate-preț excelent, transformând tableta X10 Fusion într-un best-buy al anului”, a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.

Prețurile pornesc de la 799 lei, bănuiesc că fără tastatura auxiliară.

Câteva imagini cu Evolio X10 Fusion:

 

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.