Concursuri

Știm că îți plac gadget-urile! Știm că te-ai gândit din totdeauna cum să îți transformi vechiul CD-ROM în suport pentru cana cu cafea. Sau vrei să iți păstrezi cafeaua caldă în timpul partiedelor prelungite de…World of Warcraft? Și să nu-mi spui că nu te-ai uitat “cu jind” la încălzitorul USB din inox sau la HUB-ul USB în formă de pisicuță! :P

Sau ce ai spune de un asistent pesonal de email, care se aprinde în momentul în care ai primit un mail nou? Now THAT is cool!

Ar mai fi multe alte gizmo-uri pe care știm că ți le dorești: un vulcan cu lavă, un frigider pe USB, un set de tobe pe USB pentru liniștea și delectarea vecinilor…

Știm! Le vrei pe toate! Și noi le vrem!

De aceea gadget.ro pune la bătaie nu 10, nu 20, ci 50 20 de cupoane de reducere pe usbstore.ro!

Primii 20 de concurenți vor primi o reducere de 20% la orice produs de pe usbstore.ro, iar următorii 30 de concurenți vor primi o reducere de 15% la orice produs de pe usbstore.ro!

Regulamentul concursului este extrem de simplu:

1) lasă un comentariu la acest articolNotă: dacă vei da doar Like-urile “de rigoare” însă nu vei lăsa un comentariu, ai șanse maxime să ratezi premiul deoarece nu putem ști cine a dat Like în urma acestei promoții. Deci și comentariul este important;

2) dă un Like la pagina noastră de Facebook;

3) dă un like la pagina de Facebook usbstore.ro.

Cupoanele vor fi oferite pe principiul “primul venit, primul servit“, deci dă repede Like și lasă cât mai repede comentariul!

Premiile se vor acorda pe email, după lăsarea comentariului, în cel mai scurt timp posibil. Promoția este valabilă până la 28.08.2011.

Succes!

UPDATE: s-au dat primele 10 cupoane cu 20% reducere! Mai avem înca 10 cupoane cu 20% reducere și înca 30 de cupoane cu 15% reducere!

UPDATE 2: s-au dat 15 cupoane cu 20% reducere! Mai avem doar 5 cupoane cu 20% reducere, apoi încă 30 de cupoane cu 15% reducere! Get it while it’s hot!

UPDATE 3: s-a dat și ultimul cupon cu 20% reducere. Mai avem încă 30 de cupoane cu 15% reducere!

UPDATE 4: deoarece nu a existat cerere pt. cupoanele cu 15% reducere, în perioada alocată concursului, cele 30 de cupoane cu 15% reducere au fost reportate până la urmatorul concurs.

Mulțumim tuturor participanților și vă așteptăm la un nou concurs!

Categorii: concursuri

Despre autor

Razvan Rosca

Fondator Gadget.ro. Scrie atunci când timpul îi permite. Axat pe partea de productivitate.