Diverse

F64 Studio, unul dintre cele mai mari magazine specializate pe segmentul foto-video din ţara noastră, a încheiat un parteneriat cu eMAG prin intermediul căruia îşi va comercializa produsele în eMAG Marketplace.

În primul an F64 va vinde prin intermediul acestei platforme aparate foto, camere video, obiective, bliţuri, genţi specializate, trepiede, filtre, acumulatori şi alte accesorii. „Am identificat împreună cu partenerii noştri zona serviciilor personalizate, a celor care aduc plus valoare clientului şi încurajează pasiunea și experienţa unică şi, astfel, ne-am integrat şi în eMAG Marketplace. Acest parteneriat face ca produsele noastre să fie de acum şi mai accesibile celor interesați de domeniul fotografiei. Totodată, este o provocare pentru noi să continuăm în această competiţie a serviciilor online, unde eMAG a ridicat ştacheta în mod constant” a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Acest parteneriat este în avantajul ambelor părţi: eMAG câştigă din comisioanele practicate în marketplace, în timp ce F64 câştigă expunere pe cel mai mare site de profil din România.

În imaginea de mai jos puteţi vedea cum arată un produs vândut de F64 prin intermediul eMAG Marketplace.

f64

Categorii: diverseretail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.