F64 Studio este cunoscut pentru echipamentele și experiența oferite la nivel foto și video. NVIDIA este un brand cunoscut pentru soluțiile grafice oferite, iar parteneriatul dintre F64 Studio și NVIDIA se întâlnește cumva la mijloc.

NVIDIA Studio este o platformă lansată în urmă cu 2 ani de zile. Vine în întâmpinarea creatorilor de conținut, fotografilor, videografilor, editorilor video, ilustratorilor, graficienilor și arhitecților. Discutăm despre o platformă software și hardware ce are ca scop folosirea tehnologiei pentru aplicațiile creative.

Sunt o serie de GPU-uri  + drivere Studio dedicate. Plăcile grafice fac parte din seriile GeForce și Quadro RTX. Pot fi găsite în laptopuri subțiri, dar și în PC-uri de tip desktop ce ies în evidență prin performanța oferită.

De fapt, trebuie să revin la întrebarea din titlu. Ce presupune parteneriatul local și exclusiv încheiat între F64 Studio și NVIDIA?

  1. Laptopuri și stații grafice cu certificare NVIDIA Studio intră în portofoliul F64.ro;
  2. Până la sfârșit de 2021 vor lista primele stații grafice NVIDIA Studio asamblate în România.

Din comunicat înțeleg că plăcile grafice din seria 30 vor sosi în curând. Cred că este cerere mare și problemă cu stocurile (laitmotivul lui 2021).

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.