Arhiva-Social Media

Este vorba de numărul de utilizatori activi lunar. Dacă ar fi să facem o comparație cu populația lumii, doar două țări au un număr de locuitori mai mare:

China – peste 1.5 miliarde;

India – peste 1.1 miliarde.

S-a vorbit mult de faptul că s-a atenuat creșterea facebook și asta pe fondul unor probleme în ce privește confidențialitatea datelor. Câteva milioane de oameni au ales să-și șteargă contul, iar milestonul de 750 milioane s-a atins mai ales în țările emergente. Și în țara noastră sunt peste 3 milioane de conturi pe facebook. Uneori se amintește de o eventuală listare la bursă. Cu siguranță va ateriza în top 10 mondial în spatele unor companii extrem de puternice precum Google sau Apple. Depinde și cât de mult va mai crește. Când se va ajunge la o stagnare s-ar putea să asistăm la o scădere abruptă, o spargere a balonului de săpun. Apropo, în SUA sunt peste 149 de milioane de utilizatori lunari ai facebook.

via

 

Tag-uri: facebook-999
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.