Facebook

De câteva zile, Facebook a introdus noi funcţii pentru cei care sunt administratori de pagini de brand. Administratorii paginilor de Facebook pot de acum să programeze postările viitoare. În  partea stânga-jos a căsuţei de unde se postează un nou mesaj pe Wall apare un ceas care permite adminilor să folosească “Schedule” pentru texte, fotografii sau videoclipuri ori link-uri către noile postări pe site-uri.

Mai există şi posibilitatea de a şterge un mesaj programat. Utilizând Manage -> Use Activity Log, ajungeţi la toate mesajele programate care pot fi şterse sau modificate. O altă noutate importantă pentru paginile de brand introdusă de Facebook recent, este introducerea de noi niveluri de acces pentru administratorii unei pagini. Astfel, dacă până acum cel care primea acces la administrarea unei pagini putea adăuga noi admini, şterge sau posta mesaje noi ori verifica statisticile, de acum adminii pot oferi acees utilizatorilor în 5 categorii:

  1. Manager
  2. Content Creator
  3. Moderator
  4. Advertiser
  5. Insights Analyst.

Sursa: fanx.ro

Categorii: facebook

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.