Facebook

De astăzi Facebook a introdus o nouă opţiune cu ajutorul căreia, utilizatorii au posibilitatea de a-şi retrograda prietenii la statutul de cunoştinţe.

Cu ce ne ajută această opţiune?

Este foarte simplu. Când utilizatorul retrogradează prietenul respectiv la statutul de cunoştinţă, acesta va primi mai puţine alerte privind activitatea lui pe reţeaua socială. Practic, vei fi notificat doar atunci când cunoştinţa respectivă a realizat ceva foarte important în cadrul reţelei. Facebook a adăugat si un instrument ajutător care îţi sugerează ce prieten ar fi bine să îl treci la cunoştinţe (acest instrument funcţionează pe baza interacţiunii scăzute dintre doi utilizatori). Prietenii pe care utilizatorii îi retrogradează ca şi cunoştinţe, nu vor fi anunţaţi de această schimbare.

“Toamna trecută am adăugat listele de “Prieteni apropiati” şi “Cunoştinţe” pentru a-i ajuta pe utilizatori să vadă mai multe alerte din partea prietenilor apropiaţi şi mai puţine din partea cunoştinţelor. Azi adăugăm o funcţie prin care utilizatorii pot adăuga mai uşor oameni la lista de cunoştinţe.” a declarat inginerul Facebook, Jonathan Coens.

Sursa: tehnopol.ro