Software

Facebook este liderul rețelelor sociale din world wide web-ul contemporan, iar ultima schimbare de logo s-a produs în 2005. Mă rog, schimbările sunt subtile, ar fi trebuit să pun schimbări între ghilimele. 

Cel mai evident este noul “a”, în rest aș spune că este o retușare subtilă.

În altă ordine de idei îmi amintesc un sondaj făcut la nivel internațional în rândul celor cu vârste până în 20 de ani. Un procent semnificativ din cei intervievați punea semnul egal între Internet și Facebook. Sunt foarte multe persoane ce intră doar pe respectiva rețea socială, petrec zeci de minute fără a ieși din universul albastru.

Sunt sigur că Google și Microsoft își frâng mâinile când văd succesul Facebook și se gândesc cum au reușit să rateze o astfel de lovitură.

Sursa: TheVerge.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.