Software

Este vestea începutului de 2014 în domeniul achizițiilor de ordinul a miliarde de dolari. Facebook a ieșit în evidență și în 2012 când a cumpărat Instagram pentru aproximativ 1 miliard de dolari.

WhatsApp este cel mai popular serviciu de mesagerie pentru telefoanele mobile. Apropo, Microsoft pe Skype a plătit în jur de 8 miliarde dolari. Pe de altă parte trebuie să specific că Facebook nu investește 16 miliarde dolari cash în WhatsApp, nici nu cred că au în stoc o asemenea sumă. Google, Microsoft și Apple sunt companiile care ar putea plăti o astfel de sumă fără ezitare.

16 miliarde pe WhatsApp – 12 miliarde în acțiuni Facebook, 4 miliarde dolari în cash și 3 miliarde în RSU / acronim de la Restricted Stock Units pentru a motiva angajații WhatsApp să rămână la datorie și sunt 55 de persoane la mijloc. Jan Koum este co-fondatorul WhatsApp și CEO-ul companiei. Urmează a intra în echipa de conducere a Facebook.

WhatsApp dorește să atingă pragul a 1 miliard de utilizatori conectați.

Sursa: TechCrunch.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.