Software

Mark Zuckerberg este fondatorul Facebook și într-o sesiune de întrebări a spus că se pregătesc de introducerea butonului Dislike pe lângă cel arhicunoscut, de apreciere a conținutului parcurs pe cea mai uzitată rețea socială. 

Sunt discuții de mulți ani vis-a-vis de introducerea lui Dislike, de fiecare dată a fost un refuz al echipei din spatele Facebook. În cele din urmă se pare că vor  prelua feedback-ul și vor aduce o soluție în acest sens.

Ce a spus Mark Zuckerberg?

Cred că lumea întreabă de butonul de Dislike de mult timp. Astăzi este o zi specială, deoarece astăzi este ziua în care spun că lucrăm la el și livrarea sa. Ei (n.r. Utilizatorii Facebook) doresc să exprime empatie. Nu orice moment este unul bun

Pregătiți-vă pentru momentul în care Like și Dislike intră în funcțiune. Sperăm ca pe Gadget.ro să avem parte în continuare de aprecierea voastră, când este cazul.

Sursa: BusinessInsider.com

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.