Software

Presupun că toată lumea a auzit de aplicaţia Shazam, aplicaţie care te ajuta să afli cum se numeşte o melodie pe care o asculţi în acel moment. Facebook se pare că vrea să le ia acestora pâinea de la gură, iar în cursul acestui an va implementa în aplicaţia sa pentru Android şi iOS o facilitate ce face exact acelaşi lucru.

Această facilitate adăugată aplicaţiei Facebook vă va recunoaşte muzica ce o ascultaţi, sau chiar serialul, filmul sau emisiunea TV la care vă uitaţi. Mai exact, în momenul în care vă veţi pregăti să scrieţi un status pe smartphone, aplicaţia va asculta sunetele din jurul vostru, iar dacă va detecta ceva cunoscut vă va recomanda să o introduceti în statusul respectiv. În plus, cei care vă citesc statusul, vor putea asculta timp de 30 de secunde respectiva melodie sau vor putea vizualiza părţi din film, serial sau emisiune TV.

Sursa: Csmonitor.com

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.