Software

Deşi îmi plac jocurile pe calculator, trebuie să recunosc că timpul acordat acestora este din ce în ce mai redus, asta pentru că în ultima perioadă priorităţile s-au schimbat, iar în puţinul timp liber prefer să mă uit la un film sau să mă joc cu băiețelul meu.

Cu toate acestea ori de câte ori prind ocazia încerc să fac 2 – 3 meciuri în FIFA 2017, iar acum aştept cu nerăbdare FIFA 2018. Acesta va fi lansat oficial pe data de 29 septembrie, iar în urma unui parteneriat încheiat cu Federația Română de Fotbal, echipa națională a României va fi inclusă oficial în joc, studioul licențiind echipamentele și stema naționalei. Jocul va include toate elementele pe care naționala le aduce cu ea: tribune cu suporteri îmbrăcați în tricourile echipei, bannere specifice României etc.

Pentru cei care nu ştiau, FIFA 2018 a fost dezvoltat de către studiourile Electronic Arts din România şi Canada, iar ca noutăţi va include:

  • Journey: New Season – sezonul doi care continuă odiseea lui Alex Hunter;
  • Real Player Motion Technology – conferă jucătorilor mișcările specifice care i-au consacrat pe terenul de fotbal și animații realistice și naturale de joc;
  • Energetic Atmosphere – un nou mod de realizare a atmosferei din jurul terenului de fotbal și din tribune, în funcție de specificul meciului și al stadionului pe care se dispută;
  • New Transfers in Career Mode – un sistem totul nou de transferuri, jucătorii sau agenții lor pot negocia contractele și detaliile tranziției de la un club de fotbal la altul, prin scene interactive;
  • Ultimate Team Icons – FIFA 18 va aduce legendele fotbalului pe teren: Maradona, Ronaldo sau Thierry Henry, fiecare dintre ei fiind ilustrați în 3 variante, reprezentând momente diferite ale carierei lor.

Cei interesaţi pot descărca varianta demo pentru PC, Xbox şi PS4 prin intermediul acestui link.

Update: FIFA 18 a fost dezvoltat în proporție de 50% în studioul Electronic Arts din București. 

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.