Software

Veste bună pentru cei interesați să joace cel mai nou titlu al EA Sports. Jocul a aterizat în Google Play și îl găsiți sub denumirea FIFA Mobile Football. A debutat pe 31 august 2016 și este gratuit, dar permite achizițiile în aplicație – valori de la 3.99 lei până la 399.99 lei.

Jocul are nevoie de minim Android 4.1 spre iterațiile software mai noi.

Cum putem trage concluzia că este FIFA17?

Îl are pe Marco Reus pe copertă, exact ca și varianta de FIFA17 așteptată pe desktop PC, console de gaming etc. Nu l-am testat, dar Electronic Arts promite a fi un joc construit de la zero fără legătură cu versiunile anterioare, iar cum pachetul are doar 100 MB ar trebui să ruleze pe cât mai multe telefoane Android – nu are cerințe grafice ieșite din comun.

Sursa: FirstPlay.ro

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.