Browsere

De cateva minute Firefox 4.0 este disponibil oficial. Așa cum vă spuneam, sunt realizate diferite imbunătățiri asupra organizarii de file (tab-uri) ce pot fi transformate într-un fel de aplicații, sincronizarea cu alte versiuni Firefox, navigare mai rapidă, etc.

Aveți grijă cu deschiderea unei pagini într-o nouă filă, căci s-ar putea să o deschideți într-o nouă fereastră Firefox, ordinea acestora in meniu fiind schimbată. Mult succes și așteptăm părerea voastră despre noua versiune.

Link descărcare

[UPDATE] LIVE! Chiar acum este în desfășurare evenimentul de lansare ce poate fi urmărit aici.

În cadrul acestei conferințe, dezvoltatorii au recunoscut că nu este nici o diferență între Firefox 4 RC2 și varianta finală ce poate fi descărcată începând de azi. Totodata, membrii ce participă la acest eveniment au recunoscut că browser-ul se mișcă cu mult mai bine decât variantele precedente.

La întrebarea “Când va fi disponibilă o versiune Firefox pentru iPhone 4?” dezvoltatorii au precizat că această intrebare trebuie adresată exclusiv celor de la Apple, deoarece tot ce mai trebuie rezolvat ține doar de ei.

Aici poți urmări live numărul descărcărilor Firefox 4

[UPDATE 2] În doar cateva ore Firefox a reușit să adune peste 1.000.000 de descărcări în întreaga lume.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.