UPDATE: Firmware-ul a fost lansat insa nu e motiv de bucurie pentru cei care detin un iPhone 3G. Firmware 2.2 contine si un baseband updater ceea ce inseamna ca daca iti faci update, nu vei mai putea pe viitor sa iti decodezi telefonul pentru a functiona in alte retele. Si NU exista metoda de a restaura baseband-ul initial. *citeste si later updates

Baseband-ul iPhone-ului 2G (04.05.04) nu se modifica => putem instala noul firmware fara probleme indata ce utilitarele vor fi actualizate.

Pentru iPodTouch nu exista suficiente informatii inca.

Later updates: cei care au un iPhone 3G si doresc noul firmware insa nu vor sa excluda posibilitatea pe viitor a decodarii software vor trebui sa astepte un firmware custom (care are dezactivat update-ul baseband-ului) precum si actualizarea utilitarului Pwnage.

iPhone-ul 2G poate fi updatat prin iTunes la noul firmware (update, nu restore) iar activarea si unlock-ul vor ramane neschimbate. Vei pierde insa Jailbreak-ul si tot ce implica asta.

SIM-Proxy-urile (Turbo/X/Next sim-urile) nu vor mai putea fi folosite cu noul firmware.

Suntem foarte aproape de lansarea noului firmware (2.2) pentru iPhone. Cateva atentionari din partea Dev Team:

– Firmware-ul 2.2 beta a fost deblocat insa nu exista un utilitar care sa iti permita tie deblocarea din prima zi;

– Daca vrei ca iPhone-ul tau 3G sa poata fi decodat pentru a functiona in alte retele (pe viitor) NU face update la noul firmware … exista posibilitatea ca update-ul sa blocheze singurele portite descoperite ce permit decodarea. Asteapta instructiuni in acest sens inainte de a face o greseala regretabila.

DO NOT UPDATE!

Filmul prezinta ultimele progrese ale Dev Team in decodarea iPhone-ului 3G. Ce urmeaza? “Implementarea”!


Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Razvan Rosca

Fondator Gadget.ro. Scrie atunci când timpul îi permite. Axat pe partea de productivitate.