Diverse

Fitbit Force este una dintre cele mai interesante accesorii pentru monitorizarea activităților de zi cu zi. Am testat Fitbit Flex și urmează a fi postat un review detaliat. Între timp, Fitbit Force cu prețul de 129 euro îl găsiți exclusiv în oferta operatorului telecom.

Brățara Fitbit Force este capabilă să monitorizeze somnul, activitățile de zi cu zi (mers pe jos, alergat etc). Sincronizarea se efectuează automat prin bluetooth. Progresul poate fi urmărit pe ecranul desktop PC-ului, pe smartphone sau tabletă prin aplicația dedicată. Poți seta diverse obiective pe care să le atingi sau depășești în timpul zilei (număr de pași, calorii arse etc).

Fitbit Force rezistă la contactul cu apa, ușor de purtat. Ce este interesant la Fitbit Force?

Are un mic panou LED unde poți afla ora exactă. Nu mai trebuie Fitbit Flex + ceas, Fitbit Force include această opțiune și se specifică că în viitor și date legate de apelurile primite vor sosi pe brățară.

Categorii: alte-gadgeturi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.