Telefoane Mobile

Ulefone pregăteşte un smartphone puternic pentru acest sfârşit de an, luna decembrie fiind cea în care Ulefone T2 va fi anunţat oficial. Interesant este că producătorul chinez va aduce pe acest device şi un mod de gaming, unul care împreună cu un gamepad dedicat promite rezultate spectaculoase.

Ulefone promite şi un software bine optimizat, aşa că aşteptările cresc şi mai mult, mai ales că specificaţiile hardware nu sunt rele deloc:

  • ecran Sharp de 6.7 inci cu rezoluţie FullHD+, aspect 19:9 şi breton;
  • procesor MediaTek Helio P60 de tip octa-core cu 4 x ARM Cortex-A73 la 2.0 GHz și 4 x ARM Cortex-A53 la 2.0 GHz + Mali-G72 MP3 ca GPU;
  • 6 GB RAM + 128 GB spaţiu de stocare;
  • cameră foto duală cu senzori Sony şi Samsung;
  • baterie de 3900 mAh cu încărcare wireless.

Important de evidenţiat este procesorul MediaTek Helio P60, unul realizat pe un proces de litografiere în 12nm, cu APU dual-core pentru AI și rețea neurală. Vorbim de un procesor destul de puternic.

Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina oficială de Facebook Ulefone.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.