Arhiva-Resurse

Ţin minte din facultate, mare parte dintre noi, studenţii, mai bine întrebam ceva decât să căutăm, din diverse motive: lenea, putoarea, “timpul pierdut” etc. După ceva vreme de-abia, am început să mă mai dezbăt şi eu ce şi cum cu căutarea asta pe internet.Dup-aia am început să mă cred un bun google-itor. Am cam reuşit să găsesc ce aveam nevoie, de cele mai multe ori, însă timpul pe care îl petreceam căutând era destul de îndelungat şi asta pentru că, mi-am dat ulterior seama, nu ştiam să caut eficient. Eram totuşi mulţumit de “capacitatea” asta a mea.
Ieri, însă, dându-mă pe net, am găsit nişte informaţii foarte utile în ceea ce priveşte căutarea pe celebrul motor de căutare. Şi m-am surprins uitându-mă ca la poarta nouă, cât de simple sunt unele lucruri de căutat şi cât de mult mă chinuiam eu.
Vi-l împărtăşesc şi vouă, e un infografic făcut de cei de la Hackcollege despre cum să cauţi eficient informaţii pe clebrul motor de căutare.

Tag-uri: Google Search
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.