Accesorii inteligente

Am citit mai multe păreri despre smartwatch-urile de generaţie nouă, cele care vin cu funcţii diverse şi multiple (Samsung Galaxy Watch4 sau Watch4 Classic spre exemplu), dar care oferă o autonomie mediocră. Foarte mulţi susţin că este normal ca la atâtea caracteristici autonomia să fie mică şi sunt cumva de acord cu această opinie, însă în cazul Fossil Gen 6 mi se pare uşor penibilă situaţia (dacă se vor confirma informaţiile actuale).

Se pare că Fossil Gen 6 va oferi o autonomie de până la 24 de ore, adică nici măcar o zi. Vă daţi seama că acest ceas inteligent se va încărca mai des ca telefonul ?

Cât despre caracteristici, da, sunt interesante. Vom avea două versiuni, de 42mm şi 44mm, display OLED de 1.28 inci cu rezoluţie de 416 x 416 pixeli şi funcţie Always On, certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la scufundări, procesor Qualcomm Snapdragon 4100+, 1 GB RAM, 8 GB spaţiu de stocare şi Wear OS ca sistem de operare. Vor exista numeroşi senzori, de la cel pentru puls, până la cel pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui (SpO2).

Sursele actuale susţin că Fossil Gen 6 va fi lansat oficial pe 27 septembrie şi va avea un preţ de plecare în Europa de 299 euro.

Sursa: fonearena.com