Smartphone

Am primit Samsung GALAXY S5 în programul Orange Smartphone Tester. În cele 2 – 3 zile de utilizare am început a face câteva fotografii, clipuri 4K. Review-ul urmează a fi postat în zilele următoare. Partea de unboxing și primele impresii le găsiți aici.

Camera principală de la GALAXY S5 are 16 Megapixeli și filmează la 2160p cu 30 fps. Au implementat destul de multă tehnologie: dimensiune a pixelului de 1.12 microni, geo-tagging, touch focus, detecție a feței și a zâmbetului, stabilizare de imagine, HDR, stabilizare și la clipurile video. Camera frontală afișează 2 Megapixeli și știe să filmeze la 1080p cu 30 fps.

Are o mică întârziere când deschizi aplicația camerei foto de 16 Mgpx și mă aștept la un update de firmware care să rezolve această mică problemă. Face fotografiile instant, focusul se face destul de rapid. Sunt situații în care nu focalizează pe figura unei persoane aflată în fața obiectivului. Dacă este în mișcare își pierde focusul și iese puțin blurat. Pe de altă parte știe să focalizeze la fotografiile de tip macro și ies imagini destul de bine puse la puncte care nu ai zice că sunt făcute cu un smartphone.

Acestea sunt doar primele impresii pe partea de fotografie. Mai multe detalii în review.

Clipurile 4K filmate cu Samsung GALAXY S5: 

Câteva fotografii făcute cu Samsung GALAXY S5:

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.