Diverse

Da, aţi citit foarte bine. Există oameni în lumea aceasta care consideră că selfie-urile sunt periculoase, mai ales la copii. Aceste păreri provin din tehnologizata Federaţie Rusă.

Rospotrebnadzor, un fel de agenţie care se ocupă în această ţară cu drepturile consumatorilor şi a bunăstării acestora, a emis săptămâna trecută o declaraţie care afirma că fotografiile tip selfie sunt unul dintre principalele motive de transmitere a păduchilor la copii. Pentru a realiza aceste fotografii, copii sunt nevoiţi să îşi atingă capul unul altuia şi astfel păduchii se transmit mult mai uşor.

Această ipoteză şoc a fost emisă pe site-ul acestei agenţii de către filiala din Kurk, unde se pare că există o adevărată epidemie cu parazitul “pediculosis capitis”. Agenţia recomandă părinţilor să îşi ţină copii în casă şi să nu le mai permită să facă fotografii tip selfie cu alţi copii.

Sursa: Rospotrebnadzor.ru

Categorii: diverse
Tag-uri: selfie

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.