Free App of the Day Bundle de la Amazon pentru 26.06.2015 Software

Amazon ne-a obișnuit în trecut cu programul Free App of the Day Bundle din Appstore-ul propriu, iar astăzi ne reamintește de existența lui cu o ofertă greu de refuzat – 22 aplicații cu o valoare de peste $75 la uimitorul preț de nimic. Nu am înțeles de ce în bannerul campaniei au trecut prețul total ca fiind peste $50 când cel real este cu mai bine de 50% mai mare, și anume $77.77.

Printre aplicațiile și jocurile din această sesiune a Free App of the Day Bundle găsim AVG Antivirus Pro, Simply Yoga, Weather Live, Alarm Clock Pro și Mirroring360. Lista completă o poți găsi mai jos sau pe pagina oficială a campaniei – link. Ca de obicei această ofertă este limitată de timp și va ține probabil peste weekend, așa că dacă dorești una din aplicațiile de mai jos acționează cât mai repede posibil.

Pentru acest lucru va trebui să instalezi Amazon Appstore visitând pagina http://www.amazon.com/getappstore direct de pe telefon sau tableta și să descarci fișierul APK apăsând butonul Download the Amazon Appstore. Pentru instalarea acestui fișier va trebui să activezi Unknown Sources în Settings -> Security. Toate aceste instrucțiuni le găsești și pe pagina de descărcare.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.