Software

Google a lansat Free App of the Week, program prin care Google permite dezvoltatorilor de aplicații să-și listeze creațiile în mod gratuit pe o perioadă de timp. 

Este un fel de discount pe care-l primește o aplicație sau un joc și aș spune un răspuns întârziat al Google la politica Amazon ce în magazinul propriu a recurs la astfel de modalități de promovare de o bună perioadă de timp.

Prima aplicația inclusă în Free App of The Week se numește Daniel Tiger Daniel Tiger Grr-ific Feelings, iar prețul său era de 3 dolari. Ca să fie descărcată gratuit trebuie să dați click pe bannerul New Family Fun sponsorizat de către PBS Kids, iar acel click vă duce în secțiunea Familie, iar acolo se află alt banner al PBS Kids ce redirecționează către procesul de achiziției al aplicației educative amintite. Aș spune că este o procedură alambicată și ciudată.

Una peste alta, o veste bună că Google a adus Free App of the Week în Play Store și pe viitor mă aștept la suprize plăcute.

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.