Diverse

În vara acestui an aflam că eMAG îşi doreşte să lanseze o platformă online de livrare produse alimentare la domiciliu. În acel moment lua fiinţă eMAG Retail şi se puneau bazele unui proiect cu Ciprian Tănăsescu (fost Manager de Achiziții la Carrefour România, Danone România și Metro România) drept Business Unit Manager.

Iată că la aproape patru luni distanţă proiectul a prins viaţă – Freshful by eMAG. Platforma online este deja disponibilă pe www.freshful.ro, iar pentru început livrările pot fi făcute în Bucureşti şi în mare parte din judeţul Ilfov. Comenzile pot fi emise pe site sau direct din aplicaţia Freshful by eMAG din App Store (în curând se va lansa una şi pentru Android).

Pe platformă veţi putea găsi până la 18.000 de produse alimentare și bunuri FMCG de la parteneri și producători locali, precum fructe, legume, carne, pește, pâine, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic. În general vor fi promovaţi producători locali, clienţii putând cumpăra inclusiv pâine proaspăt scoasă din cuptor de la micii afacerişti.

În acest proiect eMAG a investit aproape 5 milioane de euro, vorbim de tehnologie, operaţiuni şi depozit propriu frigorific.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.